Office manager Christy versterkt team Octant QHSSE Consultants

Office manager Christy versterkt team Octant QHSSE Consultants

Sinds twee maanden versterkt Christy QHSSE Consultants als Office manager. Een mooie stap in haar carrière. Naast Office management heeft Christy ook ervaring binnen de Marketing & Communicatie. Vandaag gaan wij in gesprek met haar.

Kun je wat over jezelf vertellen?

Mijn naam is Christy, ik ben 42 jaar en ik woon in Brielle. Mijn carrière begon bij de Rabobank op verschillende vestigingen, waar ik ook verschillende functies heb vervuld. Ik kreeg daar de kans om me te richten op Marketing & Communicatie en Projectmanagement. In deze functie en tijdens mijn opleidingen ontdekte ik dat het met name het organiseren van bijeenkomsten mij veel plezier en voldoening geeft. Hier ligt mijn kracht! Ik vind het ook erg leuk om in contact te komen met verschillende mensen op die manier en met verschillende partijen samen te werken. Naast de Rabobank heb ik ook bij Interfilter (een groothandel in luchtfilters) en de Kinderkoepel gewerkt (op kantoor bij een organisatie in kinderopvang).

Waarom de stap naar Octant QHSSE Consultants?

Geheel onverwachts kwam Octant QHSSE Consultants op mijn pad. Via een bekende kwam ik in contact met Mark. In de functie van Office manager ben ik onder andere verantwoordelijk voor de organisatie van alle cursussen en trainingen die Octant verzorgt. Daarnaast kan ik ook een bijdrage leveren aan de Marketing. Vanaf het eerste gesprek bij Octant voelde ik me ontzettend welkom. Het warme ontvangst en de trots die Mark uitstraalt voor zijn team lieten me meteen zien dat dit een plek is waar ik graag onderdeel van wil zijn!

 

Heeft u een vraag?

We zijn elke werkdag bereikbaar tussen 08:00 - 17:00

0181 611 244