Digitaal Managementsysteem

Direct toegang tot al uw procesbeschrijvingen, instructies, formulieren met het digitale managementsysteem van Octant

Vanwege de toenemende digitalisering is het tijd om onze ‘papieren systemen’ te vernieuwen. Met het verschijnen van de nieuwe ISO 9001 en ISO 14001 normen vonden wij het dan ook tijd om over te stappen naar digitaal. Wij informeren u graag over ons nieuwe digitale managementsysteem wat direct voldoet aan de eisen van de ISO 9001:2015 norm.

In een digitaal managementsysteem:Digitale managementsystemen

  • worden al uw procesbeschrijvingen en bijbehorende documentatie samengebracht
  • worden alle documenten volgens de PLAN-DO-CHECK-ACT cyclus geordend
  • zijn koppelingen ingebouwd waarmee de gebruiker eenvoudig door het gehele managementsysteem kan navigeren en alle processen, procesbeschrijvingen, formulieren, etc. direct kan inzien

Het is een gebruiksvriendelijk systeem en het maakt de samenhang tussen de procesbeschrijvingen en de normvereisten zeer overzichtelijk. U heeft direct inzicht in wie of wat relevant is bij welk proces.

Het omzetten van uw huidige managementsysteem naar een digitaal managementsysteem
Voor het opzetten van dit digitale systeem zal onze adviseur uw huidige documentatie omzetten naar nieuwe formats en naar Adobe pdf. In de formats worden hyperlinks aangebracht voor navigatie door het managementsysteem. Na omzetting naar het digitale systeem zal onze adviseur dit op uw locatie opleveren en middels een korte presentatie introduceren in uw organisatie. De gebruikers krijgen toegang tot het systeem via uw server en/of uw eventuele intranetomgeving.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een demonstratie van ons digitale managementsysteem.